Sådan vælger du bord til en booking

Når du har sat dine borde op i resOS bookingsystem, så kan de nemt tilknyttet bookinger og walk-ins

Når du har aktiveret bordstyring og sat dine borde op korrekt, vil det være nemt at vælge et bord til en booking. Her kan du se, hvordan du nemt fordeler dine borde over gæsterne.

Når du tilføjer eller redigerer en booking eller walk-in, kan du med det samme vælge det bord, som du ønsker gæsten skal sidde ved. Du kan også vælge, at systemet automatisk foreslår et bord eller en kombination af borde. Systemets forslag vil være baseret på dato, tidspunkt, antal gæster, varighed og bookingens prioritet i henhold til restaurantens områder og borde.

Når du ændrer dato, tid, antal gæster og varighed, vil de ledige borde opdateres i henhold til bookingens specifikationer. Klik på "Vælg bord" eller vælg en kombination af flere borde. Du kan også vælge at skrive lidt af bordets navn ind. Således vil du kunne filtrere i de viste borde.

Til højre for bordets navn(e) kan du se bordets minimum og maksimum siddekapacitet.

Borde, som ikke matcher booking kriterierne vil markeret med rød farve. Vælger du bord til en gæst, som du ønsker skal sidde et helt specifikt sted, kan du selvfølgelig også det.

Gæster, som booker bord online, vil automatisk blive tildelt et bord. Valget af bord baseres på ledige borde samt restaurantområderne og deres prioriteter.

Har du spørgsmål omkring opsætningen af bookingsystemet eller andre generelle spørgsmål om resOS, så skriv endelig til os på [email protected] Vi svarer tilbage hurtigst muligt.