Vælg hvordan du ønsker at modtage dine booking notifikationer

Modtag nemt dine bookinger på SMS, E-mail og auomatisk telefonopkald

En af fordelene ved resOS bookingsystem er, at du selv kan styre, hvordan du ønsker at modetage notifikationer om nye bookinger. I denne guide forklarer vi, hvordan du selv vælger mellem de forskellige muligheder. Vælg mellem e-mail, telefonopkald eller SMS.

Vælg mellem booking notifikationer på e-mail, telefonopkald og SMS

1.Gå til dit Dashboard på resOS

Når du er på dit dashboard, skal du gå til toppen af venstre hjørne, vælg indstillinger og derefter booking.

Vælg hvordan I ønsker notifikationer

2. Vælg en eller flere booking notifikationer

Rul nu ned til notifikationer. Her kan du vælge alle de notifikationsmuligheder som I ønsker

Vælg de notifikationer I ønsker

Med de her notifikationsmuligheder. Vi ønsker ikke at ændre på, hvad der allerede fungerer super godt for jer.

E-mail

Hvis I ønsker at blive informeret om nye bookinger via e-mail, så vælg denne mulighed. Dette er en god idé, hvis i har en tablet eller computer i restauranten. Hvis i en smartphone hvor i tjekker mails, er det også en mulighed.

SMS

Vælg at få notifikationer på SMS, hvis I ønsker at få bookinger direkte på telefonen i restauranten. I vil modtage alt information om bookingen på en SMS.

Automatiseret telefonopkald

Hvis I foretrækker at modtage bookinger på telefonen, så vælg vores automatiseret telefonopkald. Her vil I modtage alt information via et opkald, og kan nemt accepterer eller afvise bookingen. Det er den perfekte løsning for dig, som ikke har en tablet eller computer i restauranten. Obs. denne mulighed er kun mulig, hvis du har valgt "manuelt accepter eller afvis hver enkel booking".

Vi gør det muligt for dig at tilbyde online booking for dine gæster, samtidigt med, at du vil modtage bookinger på din fortrukne måde. Udover ovenstående muligheder, kan du også altid se dine bookinger på din resOS profil.

3. Tilføj billeder til din bookingside

Vælg selv det perfekte billede til din bookingside. Billedet vil fremstå på din bookingside, når en gæst bestiller bord. Vælg evt. et billede fra jeres Eatie-profil.

Tilføj en kommentar til gæster omkring booking

Er I fuldt booket i julen, eller tager i ikke bookinger til brunch? Alle kommentarer omkring bookinger, som gæsterne skal være opmærksomme på, kan tilføjes her.

Bookingbesked

Nu har vi vist dig, hvordan du vælger din foretrukne måde at modtage notifikationer om nye bookinger. Læs vores guide Sådan tilføjer man et bookingsystem til Facebook, så du kan få flere bookinger igennem os :-)

Hvis du har spørgsmål til opsætning af bookingsystemet eller andre spørgsmål til resOS, så kontakt os endelig på [email protected]. Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.