Sådan opsætter du resOS depositum funktion

Vil du gerne opkræve depositum og minimere no-shows? Så læs videre her!

resOS har netop lanceret deres nyeste funktion, som tillader restauranter at kræve et depositum fra deres gæster. Funktionen vil hjælpe til at minimere no-shows, og kan også bruges som forudbetaling for fastsatte menuer. Denne artikel vil vise dig hvordan du opsætter den nye resOS depositum funktion.

Sådan aktivere du depositum/forudbetaling funktionen

Måske har du en åbningstid hvor du kræver depositum og en hvor du ikke kræver noget. Det er ikke et problem overhovedet, da du aktivere depositum for hver åbningstid separat. For at gøre dette, gå til indstillinger -> åbningstider og rediger en udvalgt åbningstid. For at aktivere depositum, klik på aktiver "forudbetaling", og de forskellige indstillinger vil poppe op.

resOS depositum funktion
Billede from resOS.com

Du kan vælge at kræve beløbbet per. booking eller per gæst på bookingen. Minimum antal gæster før der kræves depositum kan også sættes, så der er masser af fleksibilitet. Til sidst, kan annuleringspolitikken sættes til det som passer din restaurant bedst. At have den sat tæt på reservationstidspunkten kan potientelt være attraktivt for gæsterne, mens modsat vil det være mere sikkert for restauranten at sætte den længere væk fra reservationstidspunktet.

Billede from resOS.com

Du er good-to-go efter du har aktiveret og gemt de nye indstillinger! Nu bliver gæster nød til at betale det beløb du har sat det til, når de booker bord hos dig i den åbningstid. Nogle gange ændrer gæsterne tanker, og vælger ikke at betale depositummet. Det gule kreditkort symbol på bookingen betyder at depositummet ikke er blevet betalt. Modsat er symbolet hvidt, hvis depositummet er betalt. Online reservationer vil automatisk blive slettet, hvis gæsten ikke har betalt for depositummet indenfor 10 minutter.

Kræv et depositum fra nye bookinger

resOS depositum funktion
Billede fra resOS.com

Det er også muligt at kræve depositum, når man opretter en booking ud fra et telefonopkald eller et fysisk møde. Når du er inde i systemet og opretter en ny booking, skal du huske at tikke "Kræv forudbetaling" af og sætte depositumbeløbet. Efterfølgende skal du tikke enten E-mail eller SMS til, da det er der gæsten får tilsendt et link til at betale depositummet.

Brug for hjælp med resOS nye depositum funktion?

Lad os endelig vide hvis du ligger inde med spørgsmål om opsætningen af den nye depositum funktion. Læs mere om funktionen her. Vi er altid klar til at hjælpe! Kontakt os på [email protected].