Styring og accept af bookinger uden bordstyring

Hold jeres hverdag simpel ved at tilbyde online booking, som du selv accepterer eller afviser

Med resOS kan du opretholde en traditionel restaurantdrift ved manuelt at bekræfte og afvise bookinger. Gør din hverdag mere simpel, ved at tilbyde online booking som du selv holder styr på.

Ønsker du administrering af bookinger manuelt, i stedet for at de accepteres automatisk? Med resOS bookingsystem kan du nemt og hurtigt sende gæsten en bekræftelse eller afvisning af bookingen. Det kan være en fordel for dig, som ønsker fuld kontrol og overblik over alle bookinger.

Hvis du ønsker at have fuld kontrol over dine bookinger og styre dem manuelt, så skal du logge ind på din resOS-profil. Gå til "Indstillinger" og vælg herefter "Bookinger". Vær sikker på at "Brug ikke bordstyring" er valgt.

Valg af bookingindstillinger

Når bordstyringen ikke er aktiveret, vil dine gæster kunne sende en booking igennem på alle tidspunkter af åbningstiden . Du håndterer dem derefter manuelt og giver svar på, om I har plads eller ej.

Vælg hvordan du ønsker at modtage bookinger

For at vælge, hvordan du ønsker at modtage dine bookinger, skal du gå til "Indstillinger". Herefter skal du trykke på "Bookinger" og rul så ned til "Notifikationer". Her vælger du, hvordan du ønsker at håndtere dine bookinger.

Du vil modtage bookinganmodningen via et link på e-mail, SMS eller gennem et automatiseret telefonopkald. Herefter accepterer eller afviser du bookinganmodningen gennem dit foretrukne medie.

Vælg om du vil modtage notifikationer via SMS, e-mail eller opkald.

Vælg minimum én mulighed, men også gerne flere. Hvis I f.eks. ikke altid kan nå at tage telefonen når den ringer, kan I med fordel også vælge SMS eller e-mail.

Det afhænger meget af jeres daglige rutine, hvad i bør vælge. Hvis I hverken har en computer/tablet til rådighed, vil administrering af bookinger og borde manuelt pr. e-mail, måske ikke være ideelt.

Booking via telefonopkald

Hvis du har valgt at modtage besked om bookinger via telefonopkald, modtager du et automatisk opkald fra resOS robotten. Du kan acceptere eller afvise bookingen direkte over telefonen. Ved at trykke 1 accepterer du bookingen. Trykker du 2, afviser du bookingen. Ved at trykke på 3 får du mulighed for at høre booking specifikationerne igen.

Du kan også vælge at lægge på og selv håndtere bookingen online gennem din resOS-profil. Hør hvordan opkaldsrobotten lyder ved at gå til "Booking". Lydfilen på robottens opkald finder du under "Notifikationer".

E-mail

Hvis du ønsker at få besked om en ny booking via e-mail, vælg denne mulighed. Du kan nemt bekræfte eller afvise bookingen via et link i mailen med et enkelt klik.

SMS

Vælg at få bookinger på SMS, hvis du ønsker at få bookinger direkte på telefonen. Du vil få alle oplysninger om bookingen på telefonen. Du kan nemt bekræfte eller afvise bookingen via et link med et enkelt klik.

Har du spørgsmål til opsætning af bookingsystemet eller andre spørgsmål til resOS, så kontakt os endelig på [email protected]. Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.