Kom godt i gang med no-show funktionen på resOS

No-show-funktionen på resOS er en måde at hjælpe restauranter med at få et overblik over samt undgå udeblivende gæster.

Ved gæstebestillinger er der altid en risiko for, at en gæst ikke dukker op. Men resOS er her for at hjælpe dig med at forhindre at du oplever restaurant no-shows! Kom godt i gang med no-show-funktionen på resOS og minimer udeblivelser. På denne måde er det muligt at undgå udeblivelse så dermed øge din restaurants maksimale kapacitet, hver dag.

Sådan "flagger" du en gæst ved at bruge restaurant no-shows funktionen

Der er to forskellige måder at 'flagge' en gæst, som ikke er mødt op til en reservation. Begge måder kan benyttes og bliver beskrevet nedenfor.

1. Skift status på bookingen til "No-show": når du skifter status til no-show vil gæsten og gæstens data blive gemt i en intern database.
  2. Klik på knappen "Flag dårlig gæst": som ligeledes også vil sikre at gæsten bliver registreret internt i systemet.

Gæsten bliver ikke underettet, hvis deres information bliver registeret i den interne database. Denne information er kun synlig for restauranten.

Indstillinger til restaurant no-shows funktionen
Fra resOS: skift bookingstaus til no-show
Indstillinger til resOS restaurant no-shows funktionen
Fra resOS: brug kanppen "Flag dårlig gæst"

Hvad er næste skridt med restaurant no-show funktionen?

Hver gang en gæst booker et bord, vil resOS kontrollere gæstens brugeroplysninger. Vi ser efter en e-mail-adresse, bruger-id til telefonnummer eller lignende. Hvis gæsten er gemt i den markerede kundedatabase, tilføjes der automatisk en advarsel. Kort sagt, kan du se en advarsel på to måder:

• Et advarselsikon bliver synligt i reservationsafsnittet
  • Et advarselsikon bliver synligt i bookingkalenderen, når du klikker på selve reservationen.
Fra resOS: et advarsels next to a booking

Dette betyder, at ved kun at se bookingen, vil personalet hurtigt bemærke, hvis noget skal dobbelttjekkes. Husk at man altid kan fjerne "flag" fra gæsten igen. Du kan altid læse mere om vores funktioner, og hvordan de fungerer her på siden.

Hvis du har spørgsmål til opsætning af no-show funktionen? Eller har du andre spørgsmål til resOS, så kontakt os endelig på [email protected], hvor vi vil hjælpe dig hurtigst muligt.