Takeaway har ökat sedan COVID 19 kom till och påverkade hela världen. Restauranger har tvingats stänga och säga upp sina anställda. Detta gör oss på resOS ledsna, så här är några skäl till varför ni ska satsa på takeaway och hemleverans under COVID 19 pandemin.

Anledning 1: Dina gäster stannar nu hemma

Att arbeta hemifrån är det nya normalläget, då flera och flera tvingas att stanna hemma för att minimera smittorisken. Att gå från att äta lunch på kontorets kafeteria eller gå ut med kollegorna till närmaste lokala lunchhak, till att äta sin lunch hemma är en övergång. Vissa tar sig tiden att laga mat under lunchtid, andra är duktiga med att göra matlådor. Men det finns också en del som beställer hem mat. Detta betyder att det finns ett ökat behov för takeaway och hemleverans under COVID 19.

Anledning 2: Rädda ditt matställe!

Restaurangindustrin upplever att antalet matställen som tvingas stänga ner har ökat kraftigt. Färre väljer att gå ut och äta samtidigt som att regeringens åtgärder för att minska smittan gör det svårt att hålla matstället öppet. Båda dessa faktorer kan ha förgörande konsekvenser. Att introducera takeaway och matleverans på din restaurang kan vara ett sätt att hålla restaurangen igång under pandemin. Det har varit många kampanjer runt om i världen som handlar om att stödja sina lokala restauranger, också kallat "support your locals". Detta är bara möjligt om din restaurang fortfarande är i drift. Om det inte går med bordsservering, kan du hålla igång restaurangen med, till exempel, takeaway och hemleverans.

Anledning 3: Framtiden till takeaway och hemleverans?

Flera kommer att välja att stanna hemma, då de är rädda för att gå ut. Många föredrar också att äta inne med en skön pyjamas på, kanske framför en bra film? Det stora efterfrågan för takeaway och hemleverans är inte bara nu, utan också i framtiden enligt studier.

Visste du att resOS nyligen lanserade sitt nya takeaway-system? resOS takeaway-system är enkelt, effektivt och du kommer igång inom 10 minuter.

Kontakta resOS of få en gratis testperiod!

Behöver du ett effektivt, användarvänligt och billigt takeaway-system? Tveka inte med att kontakta oss på [email protected] Gör anspråk på din 3 månaders gratis testperiod nu!