Hvis du endnu ikke tilbyder online booking på din restaurant igennem dine sociale medier, så er vi her for at hjælpe dig godt på vej! Vi ved nu, at tilbyde gæster muligheden for at bestille bord online øger antallet af gæster som booker bord hos dig. Omfavn teknologien som en del af din booking og modtag flere bookinger - allerede i dag!

Billede af computer der opmuntrer til online booking
Billede fra Unsplash.com

Skab værdi ved at tilbyde online booking på din restaurant

Når du begynder at tilbyde mulgiheden for at gæster kan booke bord online vil du opleve, at bookinger vil foregå mere automatisk. Det betyder, at du i højere grad vil undgå at håndtere bookinger via telefonen og via din mail. Det betyder også, at dit personale nu kan fokusere på andre vigtige ting. Som fx. at forbedre menuen til i aften, eller bestille nye varer til næste uge. Når du tilbyder muligheden for online booking, kommer du til at:

  • Nå ud til flere potentielle gæster
  • Spare en masse tid!
  • Være mere effektiv!
  • Tilbyde gæster en simpel og behagelig bookingsoplevelse!
  • Få et overblik over alle bookinger!
  • Holde styr på ledigheden i restauranten!
  • og meget meget mere...
Opsæt online booking til din restaurant på alle dine platforme
Billed fra Unsplash.com

Opsæt resOS til alle dine platforme

Opsæt platforme som Facebook, Instagram or Twitter for at nå, kommunikere og engagere dine kunder og potentielle kunder. Lige så snart, at du har opsat dine sociale medier, er det super nemt at tilføje et booking link. Det vil sige, at uanset, hvor dine kunder kigger efter dig online - så vil de altid have muligheden for at booke et bord. resOS gør det nemt for alle slags restauranter at implementere et bookingsystem. Opsæt resOS til alle dine platforme og modtag flere bookinger allerede i dag!

Er du interesseret i at prøve resOS? Så tag endelig fat i os på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig med opsætningen af systemet og giver dig gode råd til, hvordan du får flere gæster igennem vores simple bookingsystem!