Vi känner alla igen känslan. Ni hanterar bokningar manuellt genom att acceptera eller avböja alla inkommande. Helt plötsligt är restaurangen full av gäster, eftersom det har kommit in många walk-ins utöver alla online bokningar. Nu kommer det kräva mycket mer arbete och tid för att avböja alla bokningar resterande del av dagen. Men oroa er inte. Med resOS bokningssystem är det möjligt att kunna stänga av online bokningar resterande del av dagen - genom ett enkelt klick i systemet.

stänga av online bokningar
Bild från resos.com

Hur man stänger av online bokningar resterande del av dagen med resOS

Genom ett enkelt klick kan du stänga av online bokningar resterande del av dagen. Vi har introducerat en knapp i systemet som säger just detta - "stäng av bokningar resterande del av dagen". På så sätt kan man snabbt göra det!

Ni kan hitta denna knapp under 'Lista' och 'Schema' när ni överblickar era bokningar på resOS hemsida. Som bilden nedan visar, betyder en vit ikon med en bock att bokningen hanteras som vanligt. Då kommer ni fortfarande att få in online bokningar. En gul ikon med ett kryss indikerar istället på att bokningar är avstängda resterande del av dagen. Se bilden nedan för att se hur det ser ut i systemet.

stänga av online bokningar
Vit, betyder att bokningar hanteras som vanligt.
stänga av online bokningar
Gul, betyder att bokningar är avstängda resterande del av dagen.

Man kan enkelt byta mellan att öppna och stänga av hur ni vill hantera era bokningar. Det enda ni behöver göra är att klicka på ikonen en gång för att den ska ändra status.

Klicka här för att läsa mer om alla kolla funktioner resOS har!

Behöver ni någon hjälp?

Ifall ni har några frågor om att stänga av online bokningar resterande del av dagen, tveka då inte på att höra av er till oss på [email protected]. Vårt fantastiska support team kommer hjälpa er med en gång!