När gäster bokar ett bord på en restaurang förväntar de sig oftast att få bokningsbekräftelse via sms eller email. Den här typen av bekräftelse visar oftast bara tid, datum och antal gäster för bokningen. Med resOS bokningssystem kan man som restaurang skapa personlig kommunikation till ens gäster! Detta innebär att man kan skapa bättre användarupplevelse och öka chanserna att gäster ska komma tillbaka till just er restaurang. Följ vår guide här nedan, och anpassa kommunikationen till era gäster till en mer personlig!

skapa personlig kommunikation genom ett bokningssystem
Bild från unsplash.com

Du har kontrollen över innehållet

Genom att kunna kommunicera ut specifik och viktig information om er restaurang när gäster bokar ett bord skapar det stort värde för båda parter, framförallt nu under COVID-19. Ni kan informera gästerna om krav på munskydd, handsprit, social distansering, hur länge man kan reservera ett bord etc. Det är alltså helt upp till er om ni vill använda denna funktion eller inte, och vad innehållet ska vara. Vi rekommenderar er också att uppmuntra era kunder till att gå in på era sociala medier i slutet av det personliga meddelandet. Genom att göra det skapar ni mer interaktion med dem, samtidigt som ni kan marknadsföra er lite extra!

Skapa personlig kommunikation till era gäster genom att...

Starta upp ett bokningssystem snabbt och smidigt. resOS bokningssystem ger er möjligheten att enkelt kunna skapa flera olika personliga meddelanden. Till exempel i en bokningsbekräftelse, om en bokningsstatus ändras, eller i ett allmänt meddelande vid ny bokning. Se hur enkelt det är att anpassa ett personligt meddelande i bilden nedan.

skapa personlig kommunikation genom ett bokningssystem
Bild från resos.com

Vill du börja din resa med resOS?

Om ni har några frågor om att starta upp personlig kommunikation i ert system, tveka då inte på att höra av er till oss på [email protected]. Vårt fantastiska supportteam kommer hjälpa er med en gång!