Med det 'Aktive' filter på bookingsoversigten på resOS, ser du nu som standard alle aktive bookinger. Det er med til at sikre, at dit personale har et komplet overblik over, hvor travl dagen i restauranten bliver.

Eksempel på en travl restaurant
Billede fra Unsplash.com

Hvordan fungerer aktive bookinger?

Vi har også tilføjet antallet af bookinger og personer pr. status for at gøre det let at få et overblik over, hvor travl dagen er eller bliver. Det første nummer er det samlede antal bookinger. Den anden er det samlede antal gæster i restauranten. Udover at se 'aktive' reservationer i listevisningen, er du også i stand til at se alle accepterede, ventende, ankomne og annullerede bookinger på dagen. Se billedet nedenfor for at få et overblik over alle de status, du kan oprette på resOS

indstillinger for aktive bookinger på resOS.com
Billede fra resOS.com

Vidste du også, at...

Du kan 'flagge' en kunde i systemet? Det fx. være, hvis en gæst ikke dukker op til en reservation. Det er en værdifuld funktion, da en no-show gæst jo i sidste ende kommer til at koste dig penge. Markér en gæst i systemet hvis der er tale om en no-show, og næste gang gæsten foretager en booking får du en notifikation. Notifikationen fortæller dig, at gæsten tidligere er blevet markeret i systemet. Du kan med denne viden beslutte dig for om du vil påminde gæsten om deres reservation en ekstra gang. Dermed kan du undgå no-shows. Smart, ikke?

Læs mere på vores blog om, hvordan du kan reducere no-shows i din restaurant!

restaurant no-show
Billede fra resOS.com

Med resOS' bookingsystem til dumpling restauranter, kan du:

  • Simpelt integrere din bookingside på Facebook, Google, din hjemmeside og Eatie profil
  • Få notifikationer via SMS, e-mail eller automatisk opkald
  • Få indblik i din indtjening
  • Håndtere borde, ledige tider og områder i restauranten
  • Se dine fremtidige bookinger og håndtere walk-ins
  • Nem kommunikere med gæsterne direkte i systemet
  • Og meget mere, som du kan læse om lige her

Tøv ikke med at kontakte vores skønne support team på [email protected], hvis du har nogen spørgsmål til systemet. Vi er altid klar til at hjælpe!