Hvordan holder du kontakten med dine gæster, når du er lukket for sæsonen? Mange restauranter går næsten i 'online dvale', når de beslutter sig for at lukke for sæsonen. Det kan ultimativt skade din restaurant og dermed også din indtjening i det lange løb. Her fra resOS har vi en simpel opfordring: Sørg altid for at holde kontakten med dine gæster online! Følg vores guide nedenfor og opdag, hvordan du kan engagere dine gæster online, når du er lukket for sæsonen.

eksempel på at være lukket for sæsonen
Billede fra Unsplash.com

En måde du kan engagerer dine gæster online på er..

..ved at spørge om feedback og inputs! Hvis du ikke har oprettet sociale medier til din restaurant endnu, så er nu et godt tidspunkt at komme i gang. Sociale medier er en perfekt mulighed for at nå, engagere og oprette forbindelse til dine gæster. Når restauranter lukker ned for sæsonen, ser mange restaurantejere dette som en mulighed for at lave lidt om eller optimere restaurantens ydre og indre. Hvis dette er tilfældet, kan du fx engagerere dine gæster ved at slå et billede op på Facebook eller oprette en afstemning på Instagram om to forskellige slags tapet, og spørge dine gæster, hvilken slags de foretrækker. Hold dine gæster opdateret om det nye interiør i restaurante, giv en status på den store rengøringsdag, nye menuforslag osv. Vigtigst af alt, sørg da for at fortælle dem, hvornår du åbner igen, og hvor meget du ser frem til at byde alle velkommen igen!

SoMe når du er lukket for sæsonen
Billede fra Unsplash.com

En anden måde er at..

..Underholde og promovere! Vi ved, at enhver restaurantejer har en ambition om at være fuldt booket når restauranten åbner igen efter sæsonen. En måde at sikre dette på er ved at tilbyde online reservation (som på billedet nedenfor), der opfordrer gæster til at reservere et bord på forhånd. En anden enkel og alligevel meget effektiv måde at sikre, at din restaurant ikke er tom, når du vender tilbage efter sæsonen, er ved at lave konkurrencer. Præmien ved en af dine konkurrencer kan fx være et gavekort til din restaurant, hvor du bestemmer beløbet. Du kan også uddele kuponer til de første 15 personer, der kommenterer et specifikt Facebook-indlæg. Kuponen kunne f.eks. inkludere gratis vin i to timer, hvis en gæst bestiller et bord på åbningsdagen efter at være lukket for sæsonen! Vær optimistisk og sørg altid for at være positiv når du rækker ud til gæster online.

resOS booking link
Billede fra resOS.com

Vi står altid klar til at hjælpe!

Har du spørgsmål til, hvordan du kommer igang eller til, hvordan at reOS kan sikre dig fuldt hun når du åbner efetr sæonen? Vores søde supportteam sidder klar til at hjælpe dig! Skriv en besked til [email protected]. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt. 

Du kan også klikke på knappen "Prøv det nu" for at komme i gang helt gratis.