Sociale medier er kommet for at blive og er en god mulighed for at nå, engagerer og holde kontakten med dine gæster. Og i tilfælde af, at du har misset det - så er Instagram den perfekte platform til at blære sig med nogle
iøjnefaldende billeder af din restaurant og af din mad! Følg vores simple guide og promovér din restaurant på Instagram på absolut ingen tid!

Billede af Instagram app: Promovér din restaurant
Billede fra Unsplash.com

Få dine gæsters opmærksomhed ved..

Altid at poste engagerende indhold som opmunterer til interaktion.
Men hvad er engagerende indhold egentligt? Det kan fx være et opslag, hvor du stiller et spørgsmål til dine instagram følgere. Det kan du både gøre i et opslag eller i en historie, hvor du faktisk kan lave en rigtig afstemning!
Prøv at lave en historie på Instagram, hvor du slår et billede op af din mest elskede nudelsalat. Spørg nu om de foretrækker den med eller uden koriander! En anden måde at engagerere din følgere er ved at være aktuel. Ved at holde sig opdateret på nuværende trends, feriedage, politiske valg og endda små events i dit nærområde. Så viser du nemlig dine gæster, at du er opdateret og med på moden.

Vær kreativ og 'Insta-worthy'

Når du ligger billeder op på din instagram, bør du huske, altid, at vælge det bedste billede og sørge for at oprette et #Hashtag som du bruger på alle billeder. Et lille DIY tip fra os er at bruge naturlig lys når du tager billeder. Sørg for at der altid falder lys dirkete ned på den lækre ret, som du vil blære dig med! Husk at tage farverige billeder! Sæt nogle blomster på bordet og servér din ret i en keramik skål, hvis retten som du tager billeder, for eksempel har en meeeeget intens ensfarvet carbonara-farve. Vær kreativ - vi stoler på dig! Smid glitter på alle dine borde, servér kun med neonfarvede bambus sugerør, eller gør noget andet for at lave noget visuel tiltalende mad til dine gæster. Sådan får du kunder til at tage billeder af din mad, til at 'tjekke ind' i din restaurant og bruge dit #hashtag.

perosn tager billede af insta-worthy mad.
Billede fra Unsplash.com

Har du ikke tid til at promovére din restaurant på Instagram? Prøv resOS!

Vi forstår godt, at det kan kan tage en del tid at opdatere sociale medier. Derfor har vi udviklet et fleksibelt og intuitivt system, som simplificerer dine opgaver i restauranten. Det betyder, at du kommer til at spare en masse tid! Du kan integrere et booking link til din instagram profil, som gør det muligt for dine gæster at booke et bord på din restaturant med det samme. Er du interesseret i at prøve resOS? Så tag endelig fat i os på [email protected]. Vi sidder klar til at hjælpe dig med opsætningen!