Har du en travl restaurant? Selvom din restaurant er populær, oplever du så, at din restaurant er fuld på bestemte tidspunker og tom på andre? Så råder vi dig til at tage et ekstra kig på dine siddepladser og bordplan for at undgå dette scenario. Her giver vi dig nogle tips til, hvordan du kan optimere din bordplan i resOS og dermed øge omsætningen ved altid at have kunder i din restaurant. Optimer din bordplan med det samme!

Optimer din bordplan og øg din omsætning
Billede fra Unsplash.com

Du bør ikke have alle dine borde tilgængelige på samme tid

Tænk strategisk, når du håndterer tilgængeligheden af ​​dine borde, og optimer din bordplan. Hvis du har mange bookinger omkring kl. 18:30, men næsten ingen omkring kl. 21.00 - skal du ikke gøre alle dine borde tilgængelige på én gang. I stedet skal du vælge et antal borde, der skal være tilgængelige i dine mest travle tidsperioder. Resten af ​​dine borde skal være tilgængelige 30 minutter før og 30 minutter efter. For eksempel, hvis du har i alt 30 borde, og din mest travle tid er 18: 30-19: 00, så prøv dette

  • 10 borde tilgængelige kl. 18:00
  • 5 borde tilgængelige kl. 18:30
  • 5 borde tilgængelige kl. 19:00
  • 10 borde tilgængelige kl. 19:30

Dine gæster vil da være mere tilbøjelige til at reservere et bord 30 minutter før eller efter deres oprindelige plan, og du vil have en fyldt restaurant i længere tid.

Hvis du har et reservationssystem, skal du tænke grundigt over dine indstillinger

Et godt reservationssystem kan hjælpe dig meget, når du optimerer din bordplan korrekt. Der er især to ting at overveje, når du sætter borde op:

  • Tilpas først din standardvarighed for en reservation til dine travle tidsperioder. Hvor længe vil du have, at dine gæster skal blive? Hvis du har meget travlt mellem 18:30-19:30, så prøv at holde varigheden af ​​hver booking lidt lavere. For eksempel kan du indstille det til 1,5 i stedet for 2 timer
  • For det andet, så tillad ikke systemet at acceptere reservationer til 2 personer ved et 5-personers bord. Prøv at reservere disse større borde til større selsskaber. Et forslag kan være at indstille et minimum til 4 personer. På den her måde, undgår du også at din restaurant virker tom.
optimer din bordplan med resOS
Optimer din bordplan med resOS

Er du klar til at optimere din bordplan og øge din opsætning?

Med resOS kan du på strategisk vis igennem dine indstillinger optimere din bordplan.

Kunne du tænke dig at prøve resOS? Tag gerne fat i os på  [email protected] og vi vil guide dig igennem alle vores smarte tricks!