Vi har alle oplevet det. Du håndterer alle reservationer ved manuelt at acceptere eller afvise hver gang en reservation kommer ind i systemet. Pludselig er restauranten fuld af gæster fordi der har været mange walk-ins oveni de online bookinger. Det kan kræve meget arbejde at afvise alle de bookinger, som du så modtager online resten af ​​dagen. Men bare rolig. Med resOS 'reservationssystem er det muligt at lukke for online bookinger resten af ​​dagen - bare med et enkelt klik i systemet.

resOS reservationssystem
Billede fra resOS.com

Sådan lukker du for online bookinger på resOS

Blot med et enkelt tryk kan du lukke online bookinger resten af dagen. Vi har introduceret 'luk for bookinger' knappen i kalenderen på resOS. Det betyder, at det nu er nemt at lukke for online bookinger resten af dagen.

Du kan finde knappen 'Luk bookinger for i dag' under bookinger (Liste & tidsplan), så længe du er på den aktuelle dag. Som vist på billedet nedenfor betyder et hvidt ikon med et flueben, at bookinger håndteres som normalt. Dermed modtager du stadig online bookinger. Et gult ikon med et kryds angiver, at der er lukket for online bookinger. Se billedet nedenfor så du ved, hvordan det ser ud i systemet

Luk online bookinger med resOS reservationssystem for restauranter
Hvidt ikon betyder, at online booking er slået til resten af dagen
Luk online bookinger med resOS reservationssystem for restauranter
Gult ikon beyder, at online booking er slået fra resten af dagen

Du kan nemt skifte mellem at slå online booking til og fra. Det eneste du skal gøre er at trykke én gang på ikonet og da ændres statussen.

Husk at tjekke alle vores smarte funktioner ud, som følger med i vores bookingsystem!

Brug for hjælp?

Hvis du har nogle spørgsmål til funktionen der kan slå online booking til og fra, skal du endelig kontakte os! Du kan altid tage fat på os på [email protected]. Vores fantastiske support sidder klar til at hjælpe dig!