Takeaway forbruget er steget siden COVID 19 tog verdenen med storm. Restauranter verdenen over er blevet tvunget til at lukke ned, og fyrer deres medarbejdere. Dette gør os hos resOS triste, så her er der et par grunde til at tilbyde takeaway og levering under COVID 19.

Grund 1: Kunderne bliver hjemme

Mange ansatte er blevet bedt om at arbejde hjemmefra, for at reducere menneskelig kontakt. Hjememarbejde er blevet det nye "normale", og mange mennesker vil skulle justere til dette. Dette betyder at efterspørgslen for takeaway og levering under COVID 19 er steget eksplosivt. Folk undgår helst at shoppe i indkøbsbutikker og i stedet vælger at bestille takeaway leveret til deres dørtrin.

Grund 2: Red din forretning!

Restaurant industrien er nu dem som har det største antal lukninger, efter at de har overgået detailhandel. Mange restauranter har været tvunget til at dreje nøglen om og fyre deres ansatte, da det ikke har været tilladt for dem at have gæster siddende i deres restaurant. Introducering af takeaway og levering i din restaurant, kan være en måde til at sikre restaurantens overlevelse finansielt under pandemien. Ved at tilbyde takeaway og levering, kan dit lokalområde ligeledes støtte op ved at købe din mad. Der har været kampagner verdenen over, med at man skal støtte ens lokalrestauranter under pedimien. Dette er kun muligt hvis du har noget at sælge, som for eksempel takeaway og levering.

Reason 3: Fremtiden for takeaway og levering?

Folk vil uden tvivl være mere bevidste i forhold at tage ud og spise, og mange vil foretrække at spise hjemme. Markedet for takeaway og levering er ikke kun nu, men i den grad også i fremtiden ifølge studier.

Vidste du at resOS lancerede deres nye takeaway system for nyligt? resOS takeaway system er simpelt, effektivt, og du kan få det op og kører indenfor 10 minutter.

Læs mere om resOS nye takeaway system for restauranter her

Kontakt resOS og få en gratis prøveperiode!

Har du brug for et effektivt, brugervenligt og billigt takeaway system? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]. Gør krav på dine 3 måneders gratis prøveperiode nu!