For at promovere din forretning, er det meget vigtigt fange dine gæster på sociale medier. Den gennemsnitlige person bruger mere end 2 timer om dagen på sociale medier. Dette betyder at du højst sandsynligt kan finde dine gæster på sociale medier - så tag en chance og få din restaurant på sociale medier! Vi giver her 5 nemme måder at engagere dig med dine gæster på sociale medier.

engagere dine gæster
Billede fra Unsplash.com

Tip 1: Vær ikke bange for at være personlig!

Der er intet galt i at poste indhold om restaurant ejeren og personalet. Det er jer som gør restauranten enestående! Giv gæsterne en chance for at lære jer at kende.

Tip 2: Brug "geotags"

Selvom det er fedt at nå brugere af sociale medier, over hele verdenen, så kan kan geotags hjælpe dig med at nå dit lokale publikum. Sociale medier profiler bruger disse geotags til at finde personer, restauranter og fede arrangementer i nærheden af dem. Hvis du konstant bruger geotags, så finder de lokale dig nemmere.

gæster på sociale medier
Billede Unsplash.com

Tip 3: Arranger en konkurrence

Lav en konkurrence på de sociale medier for at engagere dine gæster. Giv dine gæster en mulighed for at vinde et gavekort, gratis drinks, dessert eller lignende, igennem din egen konkurrence. Lav eksempelvis en 3-trins konkurrence, hvor man kan deltage ved at:

  1. Følge dit sociale medie side
  2. Like dit opslag
  3. Kommenter og tag 2 venner

Det vil ikke kun øge engagementet betydeligt, men også tiltrække nye gæster til din restaurant.

Tip 4: Vær opmærksom på nuværende arrangementer og ferier

Post bløde opslag fra tid til tid og skab samtaler. For at gøre dette, kan du bruge nationale ferier, globale begivenheder eller lignende som emne, når du poster. Det er dog vigtigt at holde det relevant. For eksempel, serverer du mexicansk mad? Så kan du måske lave et post omkring margaritas på National Margarita Day.

Mexicansk mad
Billede fra Unsplash.com

Tip 5: Post ofte

Det er vigtigt at poste ofte og være konsistent. Du kan eksempelvis aftale at poste på de sociale medier, 1-2 gange om ugen. Mange sociale medier tillader dig også at lave en "My Story". En "My Story" er en kort brugergeneret billede og video kollektion, som forsvinder efter 24 timer. Prøv at brug denne funktion også!

Integrer din bookingside på sociale medier med resOS

Hvis du er aktiv på de sociale medier og har en masse engagement, så giv dine besøgende muligheden for at booke bord igennem din Facebook side. Med resOS kan du integrere din booking side med Google og Facebook.

Er du interesseret i at prøve resOS? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]. Vi giver gerne en gratis 2 måneders prøveperiode :-)