For at give dig et klart og simpelt overblik over bookinger og kapaciteten på din restaurant har vi implementeret forskellige visninger i vores bookingsystem. Få et overblik over dine bookinger og håndter reservationer på den mest effektive måde. Skift mellem kalendervisning, tidsplanvisning elle listevisning, når du administrerer bookinger. Læs mere nedenfor og lær forskellen!

Simplet overblik over bookinger på resOS
Billede fra resOS.com

Simplet overblik over bookinger med resOS

At håndtere bookinger har altid været nemmere for dit personale. Med resOS' bookingsystem har du nu mulighed for at se alle bookinger i forskellige visninger. Det beyder, at du ikke kommer til at opleve noget forvirring mellem dit personale, eller mellem personale og gæster. Alt adminstration håndteres nemlig igennem vores bookingsystem. Du får derfor mere tid til at fokusere på dine gæster og brugeroplevelsen i din restaurant. Få et simpelt overblik over bookinger med resOS.

Liste-, tidsplan- og kalender?

  • Hvis du vælger 'kalender'. Her kan du få et generelt overblik over all reservationer i den indeværende månede. Du kan se antal bookinger, antal gæster og få et indblik i bookingskapaciteten.
  • Hvis du vælger 'tidsplan'. Her kan du altid se antallet af bookinger og gæster. For at få et endnu bedre indblik, har vi også indsat en lille linje i toppen af tidsplanvisningen. Her vises det totale antal bookinger og gæster i et 15 minutters interval.
  • Hvis du vælger 'listevisningen'. Her kan du se en fuld liste af alle reservationer for dagen. Du vil også kunne se navnet på den som har lavet bookingen, antal gæster, interne noter samt beskeder til og fra gæsten. Udover det, kan du også se staussen på reservationen (accepteret, ankommet, gået, etc.). Status på evtuelle forudbetalinger fremgår også her.

    Se alle de fede funktioner, som er inkluderet i vores bookingsystem!

Prøv resOS i dag!

Har du nogle spørgmål til, hvordan resOS kan opsættes i din restaurant? Så kontakt os endeligt vores søde support på [email protected] og vi vender tilbage hurtigst muligt!