För att ge er en tydlig och enkel överblick av era bokningar, och även kapaciteten på er restaurang, när som helst, har vi implementerat olika sätt för att ge er en enkel överblick av era bokningar. Få en överblick och hantera bokningar på det mest effektiva sättet. Ändra mellan Kalendervy, Schema eller Lista när ni hanterar era bokningar. Läs mer för att få reda på skillnaderna!

enkel överblick av era bokningar
Bild från resos.com

Få en överblick av alla bokningar med resOS

Det har inte tidigare varit såhär enkelt att hantera bokningar för era anställda! Med resOS bokningssystem får ni möjlighet till att se alla bokningar på er restaurang på olika sätt. Detta betyder att det inte kan bli några missförstånd för era anställda, bland era anställda eller för gästerna.

Lista, schema, och kalendervy

  • När ni väljer 'kalendervy': Ni får en bredare överblick av era reservationer för hela månaden. Ni kan se antalet bokningar, gäster och densiteten på era bokningar just den månaden.
  • När ni väljer 'schema': Ni kan alltid se antalet bokningar och gäster. För att ge er ännu bättre koll på era bokningar och kapaciteten under hela dagen, har vi lagt till en liten linje ovanför alla bokningar på schema-vyn som visar antalet bokningar och personer varje 15-minuters intervall.
  • När ni väljer 'lista': Här kan ni se en lista för alla bokningar som är gjorda för hela dagen. Ni kan också se namnet på bokningen, antalet gäster, andra noteringar och meddelanden från gästen. Statusen (accepterad, gästen infinnande, de har lämnat, etc) av bokningen visas också här, och även förskottsbetalning, ifall den är aktiverad.
    Se hela listan av bokningssystemet funktioner här.

Vill ni testa resOS?

Har ni några frågor om hur resOS kan implementeras i er restaurang? Tveka inte på att kontakta vår kundservice på [email protected] och vi kommer återkomma så snart vi kan!