Vi er rigtig glade for i dag at melde ud, at vi har indgået et samarbejde med udbyderen af private dining, Chefmade, som vil tilbyde private dining til restauranter på Eatie. Det er nu muligt at integrere direkte til bestilling af private dining via Chefmades system. 

Eatie ønsker, at gøre det så nemt som muligt for gæsten at udforske de bedste restauranter og spisesteder i landet - simpelt og hurtigt. Det skal være nemt at booke bord på samtlige spisesteder, bestille takeaway og få et overblik over restaurantens anmeldelser fra samtlige online platforme. Som noget nyt, kan Eatie nu også tilbyde sine sultne brugere at få restaurantoplevelsen med hjem via private dining til restauranter med Chefmade. Gæsten får besøg af én eller flere kokke, som leverer den samme oplevelse, som man ville få i restauranten. 

Vi er allerede nu i fuld sving med at sørge for at alle restauranter som allerede bruger Chefmade kan få private dining integreret direkte på Eatie.dk. Det er dog nu muligt at logge direkte ind på sin Eatie-profil og tilføje en integration til Chefmade, ligesom det er muligt at indgå en aftale med Chefmade, hvis man ønsker denne mulighed.

Herunder kan du se et billede, hvor private dining til restauranter knappen er integreret på Eatie.dk.

private dining til restauranter

Er du ikke sikker på om din restaurant er på Eatie? Søg efter din restaurant i søgefeltet på www.eatie.dk. Kan du ikke finde din restaurant, så opret dig gratis på linket her.

Guide: Sådan gør du!

Til dig der allerede har både Eatie og Chefmade-profil 

Hvis du allerede har en Chefmade-profil og en Eatie-profil kan du nu logge ind på Eatie og tilføje et link til private dining via Chefmade. Gør følgende.

  1. Log ind på resOS hvor du administrerer din Eatie profil.
  2. Klik på menuen i topppen af venstre hjørne og vælg Eatie
  3. Under Eatie skal du klikke på "Links"
  4. Herinde kan du tilføje et "Private dining link" til din Chefmade profil.
Til dig der ikke har en Eatie profil

Hvis du allerede har en Chefmade-profil og mangler en Eatie profil kan du oprette dig helt gratis via resOS, hvorfra du styrer din Eatie profil. Følg nedenstående guide:

  1. Tilføj din restaurant på linket her: Tilføj restaurant
  2. Følg guiden på skærmen. Hvis din restaurant allerede eksisterer på Eatie kan du søge den frem. Alternativt kan du oprette den på ny.
  3. Når du har gennemgået onboarding-forløbet skal du klikke på "Eatie" menuen i ‘Dashboard’ på vesntre side.
  4. Under Eatie skal du klikke på "Links"
  5. Herinde kan du tilføje et "Private dining link" til din Chefmade profil.
Til dig der ikke har samarbejde med Chefmade

Hvis du mangler at få et samarbejde på plads med Chefmade kan du kontakte Jasmin Ayoub fra Eatie omgående og vi sørger for at hjælpe dig i gang med gratis oprettelse. Du kan også kontakte Chefmade direkte på [email protected]

Kontakt Jasmin Ayoub for at tilbyde private dining

Jasmin sidder klar på [email protected] til at hjælpe med at håndtere alle henvendelser.