Her er vores guide 'markedsfør din restaurant på YouTube'! At bruge sociale medier til at nå, engagere og oprette forbindelse til dine gæster har mange fordele. Ofte bruger restauranter Instagram og Facebook som sociale platforme, hovedsageligt på grund af brugervenligheden og den minimum indsats det kræver. En platform, der ofte overses, er YouTube. Der er dog også uendelige muligheder for denne platform - især hvis dine gæster bruger YouTube. Da der kun er få restauranter, der bruger denne platform til at promoverer sig selv, hvilket også giver dig muligheden for at være unik! Her er vores forslag til, hvordan du markedsfører din restaurant på YouTube!

Markedsfør dig på Youtube
Billede fra Unsplash.com

Gør dig unik, interessant og sjov!

Det faktum, at du bruger YouTube, gør allerede dig og din restaurant unik. Men du skal også være interessant og sjov for at folk rent faktisk bliver interesseret. Måske kan du tage din mest berømte skål og gøre den til en kæmpe størrelse? Eller måske i miniature størrelse? Vær kreativ og husk at have det sjovt! Gør ting, som du tror vil skabe synspunkter og holdninger. Husk dog at holde det relevant for din restaurant.

Billede af mad
Billede fra Unsplash.com

Inviter influencere på besøg og markedsfør din restaurant på YouTube!

Hvis du ikke er særlig fortrolig med at starte din egen YouTube-kanal, kan du altid bruge andre influencers til at promovere din restaurant på YouTube. Der er utallige YouTube-vloggere, der fokuserer på madscenen og laver amatøranmeldelser på restauranter, caféer, barer og meget mere. Undersøg og find en lokal influencer, som du kan invitere til din restaurant. Tilbyd dem fx. et gratis måltid som de kan anmelde via deres personlige kanal.

Du har ikke tid til YouTube? Så prøv resOS!

Vi forstår, at det kræver meget tid at skulle være aktiv på sociale medier. Derfor har vi skabt et fleksibelt og intuitivt system, der forenkler dine adminstartionsopgaver i restauranten - og du sparer dermed tid! Dvs. at du får mere tid til de sjove opgaver, som fx. at lave en kæmpestor kødbolle og offentliggøre det på YouTube.

Er du interesseret i at prøve ressOS? Så tøv ikke med at kontakte os på [email protected]. Vores dygtige support sidder altid klar til at hjælpe dig med at komme igang!